Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Vi kanske ska nominera lite som vi vill!

Säger bara stackars Maria Kristoffersson Vilhelmina hon räknade kallt med att få vice ordförandeposten i kommunstyrelsen. Men då kliver Socialdemokraterna in och styr oppositionens val. Snacka om att kommunismen rotat sig i Vilhelmina så det räcker och blir över.

LÄS HENNES EGNA ORD HÄR 

 

Nu har vi inte haft våra val här i Vindeln ännu, och är det så här Socialdemokratin anser att man behandlar de som sitter i opposition så vet man aldrig hur valen här i Vindeln kommer att gå! Skämt å sido vi respekterar deras nomineringar utan knussel för vi är för demokrati! 

Att självaste KG-Abramsson (S) är den som är med och drar i dessa kommunisttrådar får mig att tänka på ett uttryck som Errol Westman myntat och som jag tror alla känner igen.

SÅ KG Abramsson du ska: 

Skämmes tammefan

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. Kent-Erik Mattsson

    Vad jag förstår så är det fullt möjligt att göra som det är gjort men det brukar vara en oskriven regel att man blandar sig inte i andra partiers nomineringar, vilket jag personligen tycker att man inte ska göra, partierna gör sina val och det står för dem…punkt.
    Vad som sedan föranlett att det blivit som det nu är kan vara många, men att blanda in kommunismen i det hela är att se det hela på ditt sätt.
    Trevlig helg / Mattsson

  2. Mikael Sundling

    Svar till Kent-Erik Mattsson (2010-11-05 12:47)
    Att jag blandar in kommunism gör jag pågrund av att de som sympatiserar med den falangen gärna håller på precis som de nu gjort i Vilhelmina. Nordkoreas sätt att styra är enligt mig inte så olikt Vilhelminas ”NYA” socialdemokraters sätt att styra.

    Ha en trevlig helg du med. (Syns vi i morrn?)

  3. Nya Social-kommunisterna har landat i Vilhelmina!

    Det som skett i Vihelmina visar vad som kan ske när ett parti fått den totala makten.
    Att som Kenta tala om vad som är möjligt visar att här behövs en lagändring för att stävja dessa kommunistfasoner.
    I Vindeln finns ingen risk att majoriteten skulle lägga sig i Sossarnas ledamötsval,för här består majoriteten av folk som respekterar demokrati.
    Slutligen hur tror ni FP:s Nickedocka i Vilhelmina kommer att agera framöver? Framröstad av dom som borde vara hans motståndare.Snacka om de slutna rummens politik.

  4. Mikael Sundling

    Svar till Dan Oskarsson (2010-11-09 01:45)
    Ja du Dan! Att du inte förstår varför KSAU och KS blir större får mig att bli hemskt förvånad(=

    Men du! Vi lägger oss absolut inte i era nomineringar bara så att du vet, för börjar vi göra det då börjar det bli allt för likt ett Socialdemokratiskt Vilhelminastyre och där vill då jag att vi aldrig någonsin hamnar, i Vindeln.

    Jag gråter inga krokodiltårar över det som skett i Vilhelmina däremot blir jag hemskt fundersam över vart politiken i vissa inlandskommuner är på väg.

    Nu blev det som jag ville i vår kommun, och vi ska göra allt vi kan för att utveckla kommunen i positiv riktning.

  5. lf

    Nja, en liknande situation har väl Vindeln upplevt för ca.30 år sedan.Skillnaden var väl att en centerpartist höll i yxan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.