Nannas äventyr på fjället

Fjällhunden

Nanna må vara en hund av mindre format, men hon är en riktig lirare på att plöja sig fram i okänd terräng. Det spelar ingen roll om det är tät skog, öppna fält, kuperade berg eller djupa dalar. Hon flyger oftast fram när hon springer och upptäcker världen runt omkring sig.

Vi tog med Nanna upp på fjället härom veckan, det blev hennes fjällvandrings-premiär. Jag var lite orolig för att hon skulle fastna i diverse buskage och sankmarker, men det var inga problem alls. Visst hade hon lite svårt att röra sig där de mest burriga grenarna lagt sig över marken, men jag tyckte hon löste det galant. Hon hittade snabbt andra vägar runt när faunan blev lite väl förrädisk mot hennes storlek. Hon tog sig även friheten att ta sig ett litet dopp i en fjällsjö när ingen såg på.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>