Med vinter kommer leriga tassar

Nu går vi mot mörkare tider, och med mörkare tider kommer det som jag fruktar mest. Slasket. Varje vintern är det samma historia, när vi ska ut på promenad så kommer snart stunden då jag ser hur Nanna pölsar genom både gyttja och snö. Det slår aldrig fel. Nanna är ju självklart väldigt taggad på årets vinteräventyr, men hon är inte den som behöver ta hand om den smuts som hon drar in i huset. Jag tror vi alla hundägare kan relatera till det eviga torkandet av leriga och blöta tassar innan marken hunnit frysa till sig ordentligt.

Men nu är vintern här och jag ser trots allt fram emot att se mitt lilla yrväder skena genom nyfallen snö och fara som det lilla sudd hon är. Det är ingen hemlighet att snö är något av det bästa som finns, i alla fall enligt Nanna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>