10-2 vinst , kvalserien ,gradddock!

Det tog ett tag för löven att komma igång. Matchen stod och vägde dom första två perioderna. Clemenäs hade börjat bäst och satte en hög press. I sista perioden blev det en total skillnad. Björklöven gjorde hela sex-noll på ett slutkört Clemenäs i sista perioden. Man får bara att gratta markus waldehagen för att ha gjort poäng i hela 22 matcher och tog därför över tronen från isaksson.  

 

Serien är väll lite för ojämn det har året. Man kan inte bara vinna alla matcher med siffrorna 6-0 i varje match. Förutom mot asplöven och kiruna. Nu får vi tagga inför kvalserien där det blir stenhårda matcher mot lag som vita hästen , Karlskrona och Huddinge.   Björklöven måste starka upp laget om man ska ha nån chans  mot Sundsvall och  Tingsryd i kvalet mot allsvenskan. 

 

 

                                                Graddock 

Han är säkert en spelare för andra eller tredje, Han ´kommer nog att vara en viktig kugge inför kvalserien. Han gjorde ju tydligen ungefär 30 poäng i Arboga förra säsongen så vi får väll hoppas på lite poäng i björklövens tröja  också.All lycka till mr graddock i björklöven.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.