Tongivande spelare lämnar!

Tongivande spelare som har lämnat!

Joni Lindlöf

Markus Waldehagen

Anders Grönlund

Johan Bergmark ( slutat)

Ja ni ser ju vilka spelare som har lämmnat inför nästa säsong.Det är ju Tongivande spelare som , Markus Waldehagen, Joni Lindlöf, Anders Grönlund och Johan Bergmark har ju slutat. Varför lämnade alla dom har spelarna? Det kanske var för att Björklöven hade för lite pengar eller ville inte ha dom. Björklöven har ju faktiskt köpt in ersättare Tylor Michel , Mikel Persson, Riis, Jens Ledin , William Quist och plus hemvänt. Nu återstår ju  och se om Håkan Wirtala  har tänkt rätt och värvat rätt inför nästa säsong! Kan det komma in flera backar och spetsspelare  in laget ?

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.