Kross!

Björklöven gästade idag Ö-vik för en träningsmatch i Skyttis. Björklöven började med fint spel och mycket skott och ett massivt puckinnehav. 4-1 till Löven efter en period. Andra började med snyggt finlir mellan Tylor och Persson Riis som blev en riktigt snygg kasse. Resten av perioden ägde Löven med sitt fina spel, inställning och fysiska arbete. Tredje finns inte så mycket att plocka fram förutom att det blev många mål även i denna period! Matchen slutar 9-2 till Björklöven.  Det jag vill avsluta med är att jag vill ge ett extra fint omdöme till juniorerna som gjorde en riktigt bra match och såklart till Michel som gör en strålande match igen!

 Ö-vik-Björklöven 2-9

  Björklövens Målskyttar: Viktor Ekeståhl-Jonsson 2 st, Mikael Persson-Riis 2, Samuel Aho, Daniel Palmebjörk, Tylor Michel, Joakim Vikström, Markus Lundberg

 skotten: 28-47

 

Top 5 Björklöv!

Tylor Michel

Mikael Persson Riis

KJ Lundström

Oscar Persson

Viktor Ekeståhl-Jonsson

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.