Tvåsiffrigt mot Clemensnäs!

Efter islossningen i fredags väntade idag Clemensnäs. Man såg direkt vilka som ville vinna matchen. Första perioden började väldigt bra för Lövens del. Efter att man hade gjort 5-0 var matchen avgjord! Den andra perioden drog Löven ner på tempot och gjorde bara ett mål framåt men med fortsatt dominans. Den sista perioden var rent spelmässigt den bästa i dag. Därför kunde Löven döda tillställningen med att göra fyra mål och ta sin första tvåsiffriga seger för säsongen.

Björklöven-Clemensnäs 10-1 

 

1-0 Tylor Michel (Linus Boström) 2-0 Johan Jarl (Russ Moyer) 3-0 Jesper Ericson (Linus Boström, William Quist) 4-0 William Quist (Jens Persson) 5-0 Jens Ledin (Jon Palmebjörk) 6-0 Mikael Persson-Riis (Nicklas Johansson, Jens Persson) 7-0 Johan Jarl (Tylor Michel) 8-1 Mikael Persson-Riis) (Alexander Eriksson, Russ Moyer) 9-1 Joakim Vikström (Jens Persson) 10-1 Russ Moyer (Joakim Vikström, Jens Persson)

 

Skotten: 53-14

Publik: 2111

 Allesbjorklovenblogg diggar!

Första tvåsiffriga segern

Tylor Michel fortsätter att leverera

44-6 i målskillnad

Palmebjörk och Quist är för bra för division 1A

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.