Björklövens säsong är över!

Ja vad ska man ta upp efter den här matchen? Björklöven förlorar idag mot Olofström i avgörande match i PO2! Alla vi Löven-fans som hade hoppats på avancemang till Allsvenskan blev väldigt besvikna och förvånade . Ingen trodde att Björklöven med 19 raka hemmasegrar skulle förlora mot Olofström i två raka hemmamatcher! Det blir att ta nya tag inför nästa säsong, då kan man ställa sig frågan vilka spelare som kommer att stanna? Om man nu åker ut redan i PO3 (förra säsongen) och nu i PO2 så är jag rädd att det blir väldigt svårt att knyta till sig spelare. Vilka tror ni vill stanna efter ännu en avslutning med fiaskostämpel? I det stora hela är det bara att tacka laget för en bra höst men sämre när det gällde som mest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.