Zebastian Possler ”Det känns som ett rimligt mål”

Med dina unga år är du en av de yngsta i laget. Förra året borde ha get en hel del kött på benen. Vad känner du att du har utvecklat för egenskaper?

Jag tycker att jag har lärt mig det så kallade. vuxna spelet, att spela mer taktiskt kring linjerna osv, spela på klockan och såna saker. Det är saker som man tummar lite på som juniorspelare.

2.      Ditt förra år blev väldigt lyckat förutom att A-laget åkte ut så tidigt. Hur är det att få den stora uppmärksamheten utanför hockeyn och inom hockeyn?

Det är bara positivt, alltid kul att någon uppmärksammar en som spelare och förhoppningsvis gillar det man gör.

3.      Lagets sommarträning börjar gå mot sitt slut. Hur bra har sommarträningen gått för dig? Har du utvecklats inom något område om vi tänker typ styrketräningen, konditionen, klubbtekniken och avsluten?

Sommarträningen har gått bra, haft problem i några år med magen nu men som äntligen har blivit bra så det är skönt. Jag har kört rätt mycket teknikkula och skotträning så det har väl förhoppningsvis blivit ännu bättre samt konditionen och styrkan har gått framåt.

4.      Förra säsongen gick bra. Vad har du för mål denna säsong?

Vara en viktig spelare för laget och bidra med så mycket jag kan. Skjuta upp Björklöven i allsvenskan vore inte heller helt fel.

5.      Du har säkert mycket talang i dig kvar. Vad ska du göra för att få ut all talang som finns i dig?

Våga misslyckas handlar det nog om, att få misslyckas men ändå få chansen att visa vad man kan så kommer de nog flyta på.

6.      Hittills år har det tillkommit en ny tränare (Jens Öhman) och två nya spelare (Olof Mårs, Stefan Andersson). Var det några egenskaper som fattades förra året som de nya har?

Jag tycker vi har fått in bra pjäser i laget, Mårs är stor och stark och kan bidra med det fysiska spelet enligt det jag har hört och Stefan är en skicklig offensiv back som kan spetsa till det ännu mer framåt. Jens hade jag som tränare då och då på hockeygym under tiden i Modo och har bara positiva saker att säga om honom så jag tror att detta kan bli ett riktigt bra år.

7.      Vi alla Björklövenfans och media vet vad målet är för kommande säsong. Hur känns det själv med det målet som spelare?

Känns som ett rimligt mål och samtidigt inspirerande att få jobba hårt för att uppnå det.

8.      Höjdpunkten har ju varit innebandy efter det hårda slitet på Sommarträningarna. Har du någon talang i sporten?

      Har tyvärr inte kunnat vara med pga tidigare hopparknä så har inte velat riskera något.

      Om 5 år vad gör du då?

 

Förhoppningsvis lever jag på hockey.

 

1.   Tillsist vad önskar du alla Lövensupportrar?
 
Hoppas ni får det lika roligt som oss spelare i vinter och tack för allt stöd.

                                             Zebastian Possler

(Bilden är tagen av VK men fixad och redigerad av mig)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.