Kan detta bli verklighet?

Våran drömlineup  

Mårs Susse Palmebjörk.

Quist Persson Possler

Boström baker Vikström

Johansson-Ekeståhl-Lundberg

 

Skulle blixt sajna Susse så skulle vi har våran klasscenter som alla lövare vill ha! Han skulle gå in direkt i förstaline med Mårs och Palmebjörk bredvid sig. Då kan vi snacka supervass förstalina för Divison1. Det skulle då inte finnas många lag som skulle kunna matcha lövens första och andra lina, frågan är finns det nått lag som skulle kunna det?

Andra kedjan skulle kunna vara Quist och Possler som den lilla snabbskrinnaren och Baker eller Doktorn som center. Den kedjan behåller många egenskaper som ingen annat division 1 lag behåller på isen. Tredjelinan är en riktig gnuggar kedja som kan vara jobbiga för motståndarnas förstakedja. Fjärde gillar jag massor! En grym kedja som kan avgöra viktiga matcherna när det går tungt för förstalinan.

Så snälla blixt, gör allt i din makt för att få Susse till oss och ge Dr.Persson ett kontrakt, då kommer denna vinter bli den mest intressanta på väldigt länge för oss lövare!

/Allesbjorklovenblogg och Andre Öquist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.