Enkel femetta mot Boden!

Björklöven tog idag emot Boden hemma. Första  perioden blev inte som de flesta hade tänkt sig. Boden rivstartade med att göra 0-1 men kvitteringen kom väldigt snabbt från Jesper Ericsons klubba! Innan den första perioden var slut hade Löven hängt ytterliggare ett mål. Andra startade väldigt bra för Björklöven som direkt tog tag i taktpinnen och lyckades därefter att göra  3-1 och 4-1. Den tredje och avslutande perioden blev en väldigt chansrik period där massor med skott avlossades men Bodens duktige målvakt höll ner siffrorna. Slutreslutatet skrevs till 5-1 efter att Joakim Vikström avslutat målskyttet.

Björklöven-Boden 5-1

Målskyttar Björklöven : Olof Mårs , Jesper Ericson , Linus Boström , Joakim Vikström  Jens Persson. 

Skotten : 54-17 

Publik : 2377

 

Saker värt att notera!

  • Olof Mårs fina poängsvit håller i sig!
  • 4 raka vinsten
  • 100% i BP 
  • 2377 på matchen!
  • Att det blev 1000 kr till Rosa Bandet!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.