Allsvenskan nära efter 5-2 mot TAIF!

En grym publik, fantastisk stämning och bra spel av Löven var det som skulle bli nyckeln till segern! Björklöven började grymt starkt och gick upp till 3-0 på två perioder. I den tredje skulle det komma lite grus i maskineriet och Tingsryd kunde reducera till 1-3 efter en fantastisk passning som friställde TAIF-forwarden. Efter 1-3 målet hände det som inte fick hända. Björklövens William Quist åkte ut 5 minuter för skallning där också Tingsrydspelaren åkte för diving. Lagen fick spela 4 mot 4 i två minuter innan TAIF fick tre minuters powerplay. Tingsryd tog vara på chansen och reducerade till 2-3. Lite nerv, men Björklöven skullle inte tappa ledningen. DR Persson drog ner i anfalls-zon och jobbade fram en avvaktande utvisning. Löven tog chansen och höll pucken några extra sekunder innan Stefan Andersson snyggt pricksköt in 4-2 efter ett bra dragskott som letade sig in i maskorna. Bara 13 sekunder senare var det dags igen. Alexander Sundström fick pucken framför mål och gjorde inget misstag när han sköt in 5-2 som också blev slutresultatet. Tack till alla i publiken för en fantastisk inramning och ett extra stort tack till de som körde oss efter matchen till flygplatsen.Tack!  

 

Björklöven-Tingsryd 5-2 

Målskyttar Löven: Markus Lundberg x2 Stefan Andersson , Alexander Sundström och Jens Ledin

Publik 5336

Klicka här för höjdpunkterna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.