Inför Karlskrona – Björklöven

Efter den fantastiska matchen mot Tingsryd i söndags så är det nu dags för omgång 9 i kvalserien till allsvenskan. Karlskrona står för motståndet.  Det behövs "bara" två poäng för att säkra den allsvenska platsen. Björklöven åkte ner igår och tränade idag kl 10.20 i Telenor Arena och läget i laget är bra. De spelare som saknas i Löven är William Quist (avstängd), K-J och Alexander Eriksson (skadade).  Motsåndet då, Kalskrona som ligger tvåa i tabellen behöver alla poäng de kan få. De slog senast Piteå borta med 5-1 och vi kommer som sagt att få möta ett hungrigt och taggat lag ikväll. Sammanfattningsvis så kommer detta att bli en tuff och hård match. Jag själv tror på seger ikväll, vad tror du? DET ÄR VI SOM ÄR BJÖRKLÖVEN! 

                                                        Mitt tips i matchen: 

Kalskrona-Björklöven 3-5

Första målskytt Löven: Markus Lundberg

Klicka på bilden för att komma till intervjuerna!

Glöm inte den perfekta fan-videon av BigKtcim!

Till sist till Alla stockholms Lövare!

Glöm inte detta!

Matchen sänds på Viasat Hockey klicka bilden  för att komma till Viasat!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.