Alla har ett litet Bjästa inom sig

Jag känner en otrolig ilska och vanmakt över SVT Uppdrag gransknings  "Den andra våldtäkten" från den lilla ångermanländska orten Bjästa. Där en ung pojke våldtog två jämnåriga flickor och trots att han dömdes för övergreppen vände bygden dem ryggen.

Systematiska trakasserier på internet och Facebook gjorde att en av tjejerna, "Linnea", nu går i skola 50 mil hemifrån.Över 4 000 anhängare hade hatgruppen mot henne på Facebook. Den lades ned som programmet visades igår, samtidigt startades flera hatgrupper mot Bjästa och flera stödgrupper för den först utsatta flickan Linnea, bara på ett dygn har en av de största grupperna" Hon våldtogs på skolan- pojken hyllades" över 50 000 anhängare. Läs mer här.

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.