Aktiva byar

Roligt med levande byar i Dorotea. Hörde nyss om pizzakvälllen i Avaträsk som var lyckad med god uppslutning. Hörde ryktas att det snart är dax för min favorit. Den årliga bobtävlingen i Avaträsk. Svanabyn firar 300 år med många aktiviteter. Skotertävlingar i helgen som var och skidtävling 23:e mars. Skidtävlingen blir intressant. Det ryktas att Wassberg kommer vara prisutdelare. Hoppas bara snön är kvar lite längre så att tävlingen går att genomföra. Det pågår säkert många fler aktiviteter ute i byarna som jag inte har en aning om. Tack till Dorotea byar att ni finns och är aktiva!!!!

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Gunilla A J

    Ta med frugan och kom till Lajksjö och motionsdansa nästa lördag 23 mars till tonerna av Sörens, kl 19-22!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.