Drömmar!

Alla personer har drömmar. Jag tycker, det är viktig annars blir framtiden svår. Jag är intresserad att del lite av mina drömmar med er och det är att bra tillfälle för mig. Ni vet, jag har avslutat kursen SFI. Nu läser jag grundvux tre dagar per i veckan. Nu vill jag säga till er vad jag vill bli!

Jag är intresserad att jobba i affär och blir butiksbiträde. Jag är social och jag tycker om att hjälpa till kunder eller folk. Man kan träffar mycket folk och andra länder personer. Jag tycker att det är spännande. När jag träffar personer från andra blir jag jätte glad. Jag vill modernisera mig och det är möjligt i affären. Det tycker jag. När jag fick jobb som vikarie på Coop blev jag jätte glad. Jag vill bli ett butikbiträde, vad som helst. Jag vill säga en sak, vadd roligt att man jobbar i affären.

Jag är också intresserar av att bli tolk. Så måste jag studera svenska vidare och jag vill prata tydligt. Det är viktig när mann blir tolk. Jag hörde, det finns också en utblidning , snart kan jag få mer information från AF. När man blir tolk måste man utbilda sig först. Jag tycker att det blir roligt och det är också en utmaning.

Tidigare berättade jag att jag vill ta körkort. Snart börjar jagg övings köra. I måndags kontaktade jag ABF. Där jobbar Åsa och hon hjälpte mig. Nu har jag beställt ansökan. Jag hoppas, jag kan få min ansökan snart. Jag tyckte, nu gjorde jag första steget. Snart börjar jag övings köra ,det hoppas jag. Jag tycker att körkort är jätte viktigt.

Jag tycker, när man gör fel får man lära sig och utan erfarenhet går det inte. Min framtid är en svår situation. Det ser jag nu och jag hoppas, jag kan lösa mig av den situationen. Nu behöver jag bli mer modig.

 

Ha en bra dag!

6 kommentarer

 1. Pia

  Hej Kesavan! Jätteroligt att läsa din blogg och om din framtidstro. Jag blir glad av att se dig kämpa på och ändå hålla modet uppe. Du är en jättetillgång på COOP, och det är alltid trevligt att möta dig där. Du är alltid glad och trevlig. Sista jag var inne jobbade du kväll, och jag skulle köpa en färdig kryssad spelkupong på Svenska Spel.Det hade du inte varit med om tidigare men löste det problemet otroligt bra, och det tycker jag är MODIGT. Ha en bra dag

 2. Kesavan Kailajapillai

  Svar till Pia (2011-11-23 11:53)
  Tack! Vad roligt att du läser min blogg.Det låter bra. I går var det spännande, det var nytt.(färdig kryssad spelkupong) men det gick bra. Jag vågar och jag lär alltid mig.

 3. Kerstin Rådahl

  Hej Kesavan. Det är alltid lika roligt att läsa din blogg och att träffa dig på COOP. Stort lycka till med ditt körkort och jag är övertygad om att du kommer att klara det med glans!!

 4. Kenneth

  Lycka till Kesavan!
  Jag tycker också att det är roligt att läsa din blogg. Är övertygad om att du lyckas bra i livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.