En extra!

 Det fantastiska med att äga whippets är det faktum att man knappt märker att man har mer än en hund. I en vecka har vi haft en extra whippet här hemma, Adidas (Bubblans mamma) och man märker inte av henne. Den enda gången man märker att man har en till är möjligtvis när man går ut och kommer tillbaka med tre bajspåsar istället för två, men annars så märker man det knappt. 

Hundarna har också fått sin del av påskgodis i form av grisöron och tuggben och är märkbart nöjda med det, förrutom Quicken då som skulle kunna tugga ben dygnet runt om han fick. Om vi har fler ben hemma så hämtar han dom allihop och liksom "ruvar" på dom så att ingen annan kommer åt dom. Om någon annan hittar ett ben före honom så ställer han sig framför dom och skäller ut dom tills dom blir less på honom och släpper benet. 

Om Bubblan får ett ben så måste man se till att hon får ligga ifred eftersom hon tuggar mycket långsamare än Quicken och alltså har minst två tredjedelar kvar av sitt ben när Quicken är klar med sitt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.