Smått och gott och länkat – 2010/11/23

2 kommentarer

 1. JF

  Varför är det bara Apple som får gratisreklam? Ges någon favör till skribenter som konstant matar ut reklam för Apples produkter eller har mediefolket fastnat i en loop där man för att visa att man hänger med måste skriva om den senaste produkten?

 2. Anders Carlsson

  Svar till JF (2010-11-29 07:48)
  Det handlar inte om någon gratisreklam från min sida, jag skriver ganska mycket om den för tillfället överlägset bästa surfplattan som just nu är iPad. Visst finns de som gillar Galaxy Tab bättre men inte jag. Den känns mest som en förvuxen mobiltelefon.
  Jag ser verkligen fram emot att det kommer att dyka upp några bra Android-plattor på 10″, men det ser ut att dröja ett halvår till. Tyvärr. Det behövs mer konkurrens för att sätta lite press på Apple och deras monopolställning.
  När det kommer så lär jag skriva om det. Nu är det också mycket nyhetens behag då iPad är nära svensk lansering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.