En fattig bonddräng

Vad har sången en fattig bonddräng med Kommunistiska Partiet att göra?
Jo nu när valet är över och de politiska pamparna från de etablerade partierna kan återgå till att mysa inne på kommunhus och fullmäktige börjar slitet om för de kommunistiska medlemmarna.

Vi från Kommunistiska Partiet vill tacka alla våra sympatisörer och de som har valt att lägga sin röst på oss.
Ert stöd under åren och speciellt under valkampanjen har varit lysande. Allt från de som hjälpt oss dela ut valmaterial, tagit diskussioner med grannar och vänner eller hjälpt till att förklara vår politik i valstugan för nyfikna. Detta arbete har stärkt oss och knutit oss samman.

Vi vänder oss speciellt till er som varit i närheten av partiet länge, ta nu chansen att ansöka om medlemskap och gå våran grundcirkel som kommer ha första träffen Söndagen den 2 oktober kl 14  på Bokhandeln Röda Stjärnan på Skolgatan 124. Kostar inget och inga förkunskaper krävs.

Vi vill att ni som stödjer oss blir medlemmar för ni behövs. Vi har under valrörelsen blivit kontaktade av många som berättar skrämmande historier om hur samhället abdikerar eller inte hjälper dem som är mest utsatta. Det är allt från hur LSS blir sämre. Hur hemtjänstpersonalen har så dåliga villkor att brukarna får sämre och sämre kvalité då personalen får dålig upplärning och de som är duktiga slutar för att få bättre arbete någon annanstans. Det har varit föräldrar till barn som farit fruktansvärt illa inom socialtjänst och BUP där det måste till mer resurser då fler och fler ungdomar mår dåligt och den politiska majoriteten har förhärdat i stängningen av ASTA-mottagningen som istället borde blivit utvecklad. Därför behöver vi bli fler för att kunna hjälpa där det behövs och för att höja rösten för dem som inte orkar. Samhället ska ju vara till för att hjälpa dem som är svaga men vi har idag ett samhälle som hjälper de som redan klara sig bra, det ska vi ändra på!

Samtidigt så börjar en avtalsrörelse i under en av de mest turbulenta tiderna med rekordhög inflation som drabbar de med lägst löner mest och som lök på laxen så kommer riksbanken med enorma räntehöjningar som drabbar arbetare som sitter klämda mellan prisökningar på mat och drivmedel och samtidigt ska bli skinnade av bankerna på sina pengar, Lönerna måste upp! Vi behöver fler kommunister på arbetsplatserna som vågar ställa kraven om inflationskompensation åtminstone på löneökningnarna. Samt krav på en återreglerad och återförstatligad energimarknad för att  strypa inflationen.

Så Stärk arbetarklassen och anslut er till det Kommunistiska Partiet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.