Spring för Fred och Solidaritet

Fredsloppet går av stapeln på Ålidhem igen imorgon Lördagen den 24.

Fredsloppet behövs nu mer än någonsin då klyftorna mellan människor ökar i det svenska samhället liksom resten av världen. Fåtalets jakt på vinst, ges företräde framför människans och miljöns behov. Överallt i världen ser vi en politik som leder till konflikt över jordens resurser och tillgångar samt imperialistiska krig. Vi ser att en annan värld är möjlig!

Det finns tillräckligt med kunskap för att sätta människor och miljöns behov främst. Vi kämpar för en värld som bygger på solidaritet mellan människor där vi lever i samklang med miljön – istället för ett samhälle som bygger på konkurrens och imperialistisk dominans.

Inkomsterna från loppet delas ut till Union of Palestinian Women för att stödja deras arbete för kvinnor och tjejer på Gaza och Västbanken. samt Mediciner för Kuba för att bryta USAs Folkrättsvidriga blockad mot Kuba.

Så alla ni som tror att man inte kan bara gå runt och göra världen bättre har nu en möjlighet till just det! Promenera eller spring för fred och solidaritet!

Anmäl er här eller på plats utanför Klossen på Ålidhem. Promenadklassen startar kl 12 och löpningen startar kl 13!
https://mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/EGNKDVHNDQLOJJOHNO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.