Vårtecken!?

20180416_065147[1]20180416_065142[1]

Senaste åren (på väg 1052 även kallad Borgavägen; Helvetesvägen; vägen som trafikverket glömt etc) har vårtecken blivit synonymt med att dessa skyltar kommer upp som talar om att vägen är i ”skitdåligt” skick d v s att hål och gupp kan finnas var som helst. Detta och att nån stackare som fått till uppgift att fylla igen dessa hål med nytt oljegrus, som i bästa fall varar nån dag innan fordonen som trafikerar vägsträckan kör på och trycker bort detta grus.
Jag vet att fler vägar i inlandet är i samma skick och det är förjävligt rent ut sagt. Jag tror att det inträffar alldeles för ”lite” allvarliga olyckor efter dessa vägar och därför görs inget.
De som är tvungna att trafikera dessa vägsträckor är det förbannat synd om (OBS! jag skrev tvungna) för att komma till jobbet, vård, affär etc eller de som har till yrke att köra fordon som taxi, buss, timmerbil m fl.

Puss å Kram till er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.