Nya Intermezzo

Orrefors

Glasserien Intermezzo från Orrefors formgavs av Erika Lagerbielke för över 20 år sedan. Glaset med den blå droppen blev mycket populärt och har sålts i mängder. Nu kommer serien med en transparent vit droppe – Intermezzo Satin. I serien ingår flera olika glas; champagne, vin (4 olika storlekar), öl, vatten, snaps och en vacker karaff. Jag tror att Intermezzo Satin kommer att bli minst lika omtyckt som sin föregångare. Vitt är vackert!

www.orrefors.se

2 kommentarer

  1. bbb

    Finns mycket snyggare glas än det där, jag har ett antal cognacskupor som är ett helt sagolika men glömt bort vad de heter…..

  2. Annika

    Ja, kanske det! Jag visade just de här glasen för att de är nyheter! Det är alltid kul att lyfta fram det som är nytt, men jag visar även äldre produkter som jag gillar! Många gillar Intermezzo med blå droppe – jag tycker att Intermezzo är ännu finare med vit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.