Ny Filippa K-mugg

Rörstrand

Rörstrands fina Filippa K-mugg har kommit med ett nytt mönster, Splash. Den nya dekoren har en koppling till tjejiga punkband i början av 70-talets. Filippa K ville skapa en splash-effekt med ett fantasifullt kluddmönster. Muggarna är av porslin och de är stapelbara.

Jag har själv 6 st Filippa K-muggar. Jag lyckades få maken (och sonen) att köpa dem till mig på morsdag för något år sedan. 😉 Jag gillar mina muggar! De är jättefina och härliga att dricka ur! Dessutom ser de som nya ut, trots ett antal tvättar i diskmaskinen. Bra köp, med andra ord. Trevlig helg!

www.rörstrand.se

6 kommentarer

 1. Tjohalias blogg om inredning

  Jag är sugen på att köpa Filippa K muggar, de är så snygga! Jag skulle inte tacka nej till några i Splash mönstret. Trevlig helg, kram Sandra

 2. Elin, Elinphoto.se

  Jag älskar mina Filippa K muggar och jag håller med dig, de ser nya ut efter ett X antal tvättar i diskmaskinen!

 3. Annika

  Ja, det är fint att blanda de olika mönstren! Jag tycker att mönstret ”växer” – jag var inte helförtjust från början, men nu gillar jag det mer och mer!

 4. Annika

  Jag gillar också dina muggar – speciellt med en cappucino i! 😉 Ja, de är verkligen av jättebra kvalitet! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.