Amore

Micke Persson

När jag hämtade posten för några dagar sedan, så låg det ett extra fint kuvert bland alla räkningar. Ni vet; man känner direkt att nu är det något extra roligt på gång! Och mycket riktigt; det var en inbjudan till bröllop! Fina vännen Isa gifter sig med sin fästman i slutet av november! Ett vackert vinterbröllop! Och ett vackert brudpar! I år blir det inte snöfattigt i november. Nej, snön ska ligga vit på marken redan i mitten av november! Så – nu var det beställt! 🙂

En fin nyhet från Kosta Boda är skålen Amore. Amore är formgiven av Göran Wärff. Skålen har formen av ett hjärta och glaset har en vacker röd färg. En perfekt bröllopspresent! Amore finns också som vas. Jag gillar att produkterna känns nya, men ändå traditionella. En bröllopspresent ska hålla stilen i många år, tycker jag. Annars åker de lätt in i ett skåp och glöms bort efter några år. Den här vackra skålen och den lite mer hippa vasen håller i längden. Jag gillar!

www.kostaboda.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.