London

Boråstapeter

Formgivaren Hanna Werning är ständigt aktuell! Hanna Werning utbildade sig till grafisk designer i London, där hon bodde i sex år. Hon blev först känd för sina myllrande mönster med växter och djur. Hennes specialitet är mönster för textil och tapeter, men hon gör även mycket annat.

Nu lanserar Boråstapeter tapetkollektionen London, formgiven av Hanna Werning. Inspirationen kommer förstås från London. Kollektionen är grafisk, abstrakt och härligt färgsprakande! Det är en nyskapande kollektion! Det ska bli intressant att se var tapeterna kommer att hänga. Bilden ovan visar den mest diskreta tapeten – och den tar plats. Det är inte en lättplacerad kollektion tapeter, men häftiga är de!

www.borastapeter.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.