Förvaring under sängen

Hammarplast

När man har ont om plats hemma, gäller det att ta tillvara varje liten möjlighet till förvaring. Det finns långa, låga plastlådor med lock, som är tillverkade för att ha under sängen. I min sons rum förvarar vi lego i lådorna. De är perfekta för lego! Barnen (och vi vuxna också, för den delen) behöver inte gräva en massa för att hitta de bitar de letar efter. Det sparar både energi och oljud! 🙂 Självklart kan man ha andra leksaker i lådorna om man hellre vill det.

Under vuxnas sängar passar det bra att förvara sängkläder eller handdukar i lådorna. Kläder går förstås också bra. Se bara till att vika allting snyggt! Man vill känna lugn och harmoni i sitt sovrum. Då är det viktigt att man har ordning omkring sig – även under sängen!

www.hammarplast.se

En kommentar

  1. Micael

    Lego har gjort förvaring i form av vanliga legoklossar, fast 5000ggr större än vanliga klossar som man kan ha lego i. Läs mer i min blogg lekmedlego om dem.

    Mvh
    Micke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.