Trevlig helg!

Living Etc

Skönt med helg! Jag kommer att tillbringa stora delar av helgen i vårat hemmakontor tillsammans med min man. Det ska spacklas, slipas och tapetseras. Att tapetsera är jättekul, men det andra kan jag vara utan. Det ack så viktiga underarbetet! Det får min man göra. 🙂

Idag har jag bara varit ledig och haft det bra. På eftermiddagen fikade jag med Frida (husmusen.blogg.se). Mycket trevligt. Jag har vunnit en illustration, fina ’Familjeträd’ från Isa Form idag. Glad! Och fyndat en jättefin vas på Pentik, till halva priset. Imorgon ska jag fylla den med vita tulpaner. Härligt att det är tulpantider igen. Mina favoriter.

Ja, då är det bara en vecka kvar innan jag fyller 40 år. ♥

www.livingetc.com
www.isa.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.