Stockholm Furniture Fair

Stockholm Furniture Fair

Förra veckan gick Stockholm Furniture Fair av stapeln. Jag åkte ner till Stockholm i torsdagskväll. Och vilken inspirationshelg det blev. Huvudet är fullt av nyheter och annat roligt att skriva om. Så räkna med många inlägg!

Begåvade inredningsstylisten Lotta Agaton hade sammanställt en kombinerad möbel- och belysningsutställning – My shop – på mässan. Tanken var ’att inspirera till att tänka i nya banor och komma från det likriktade när det gäller att dekorera skyltfönster och att visa produkter i butiken’. Den utställningen såg jag, som ’gammal’ dekoratör och butiksinredare, fram emot. Och den gjorde mig inte besviken.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.