Garden

Boråstapeter

Boråstapeter har en ny kollektion ute i butikerna. Några av våra mest älskade blommor har tolkats modernt, grafiskt och fantasifullt. Garden är en kollektion easyup-tapeter som passar fint att tapetsera hela rummet med. Färgsättningen är ljus och lätt dov. Tapeterna är fina både till en nyare och en äldre inredningsstil.

Det är så roligt med tapeter. Jag blir alldeles lycklig av att bläddra i tapetkataloger. Alla färger, alla mönster. Man kan förändra ett helt rum på ett litet kick. Nästan iallafall. 🙂 Nu finns det verkligen alla möjligheter att hitta en tapet i den stil man vill ha. Titta bara på tapeten nedan och tapeten ovan. Bredden är stor. Och det är ju precis som det ska vara.

www.borastapeter.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.