Vinnare; Chelsea Flower Show

The Daily Telegraph

Den svenske landskapsarkitekten Ulf Nordfjell vann guld vid årets Chelsea Flower Show i England. Trädgården blev dessutom best-in-show. Chelsea Flower Show är världens främsta trädgårdsutställning och en svensk har aldrig vunnit båda priserna förut.

Här i Umeå ligger Ulf Nordfjell bakom trädgården vid Iksu Spa på Umedalen och Trädgård i norr i centrala Umeå. Fina trädgårdar, väl värda ett besök. Vi håller som bäst på att planera vår trädgård. Jag hämtar gärna inspiration från vinnarträdgården. En trädgård helt i min smak.

Då är jag back in business här på bloggen igen. Ledsen för det långa uppehållet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.