Svart och vitt i badrummet

Svart och vitt tillsammans är ett säkert kort i badrummet. Ingen kombination som man tröttnar på i första taget. ”Det håller i längden” är kanske ett trist uttryck, men det är ack så viktigt att tänka långsiktigt när man renoverar eller bygger nytt badrum. Det tar inte bara tid – det kostar ofta en ansenlig summa också. Och så kan det faktiskt vara ganska bökigt under tiden. 🙂 Bra belysning är alltid viktigt. Tänk på att svart absorberar mycket ljus.

Det här badrummet är fint i all sin enkelhet, tycker jag. Här kommer detaljerna till sin rätt. Det går inte att missa den fina Missonihandduken med det klassiska mönstret och de fina färgerna. På den lilla hyllan skulle man kunna rada upp ljuslyktor. Inte helt otippat, kanske, men snyggt. Dimma ner ljuset och ta ett bad. Hög mysfaktor.

De är jättefint med riktigt stora plattor. Fint med de smala till. I duschen bör man satsa på mindre plattor, eftersom det kan vara svårt att få det snyggt med så här stora. Man måste tänka på lutningen mot avloppet när man lägger klinkerplattorna. Vitmålade väggar är bra mycket billigare än kaklade. Och så snyggt! Y

Bild från Bo Bedre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.