Trevlig helg!

Den här helgen är fullproppad med trevligheter. Stora Noliamässan startar imorgon. Sveriges största årliga besöksmässa, som vartannat år går i Umeå och vartannat år i Piteå. I år är det alltså Umeås tur. Jag bor inte långt från mässan, så det blir en promenad dit imorgon. Inredning och trädgård är de områden som, inte helt otippat, lockar mig mest. På kvällen ska vi träffa kompisar som varit borta från stan i flera veckor. Roligt att de är hemma igen.

På söndag står det fotbollsfestival på schemat. Sonen spelar två matcher och maken coachar laget. Min syster Elin fyller år idag och hennes man på söndag, så vi firar dem båda på söndag. Jag ska jobba lite också. Som egenföretagare blir det lätt så. Lite helgjobb här och där. Men så är det ju roligt också. På söndag blir det tävling på bloggen. Vinsten är något jättefint till barnens rum kan jag avslöja. Lite sol på det här, så blir det två toppendagar. Trevlig helg! Y

Bild från Nostalgi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.