Trevlig helg!

Nu är jag hemma igen efter två intensiva dagar i Stockholm. På torsdagsmorgonen gick jag upp tidigt för att gå på Formex pressfrukost. Mötte upp med trevliga Charlotte och Susann. Vi gick runt på mässan tillsammans. Vi träffade Frida och lunchade. Lyssnade bl a på ett föredrag av duktiga Lotta Alhvar, vd i Svenska Moderådet. En mycket trevlig och inspirerande dag!

Idag har jag varit och tittat på en fin lägenhet som jag ska inreda. Lunchade på mitt favoritställe med maken och sonen. Gick sedan runt på stan lite med min mycket uttråkade son. 🙂 Hann med en sväng på Designtorget iallafall.

Nu är huvudet fullt av intryck. Fötterna värker. Precis som det ska, med andra ord. 🙂 Nu ska jag vila lite. Kommer tillbaka imorgon med nya krafter. Trevlig helg! Y

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.