Stora Bloggpriset

Jag har fått den stora äran att vara med i bloggpanelen för Stora Bloggpriset 2009. Bloggpanelen består av (och här citerar jag) ”ett hundratal av Sveriges absolut viktigaste och bästa bloggare just nu”. Klart att man blir glad!

Det kommer att delas ut priser i sju olika kategorier. Ny i år är Design och inredning. Och det är gillar vi ju! Bloggpanelen kommer att nominera fem finalister i varje kategori. Sedan kommer alla som vill kunna rösta på sina favoriter bland de nominerade bloggarna. I början av februari får vi veta vilka som har vunnit. Arrangörer är Aftonbladet och Bloggportalen.se.

Det är extra roligt att vi är så många umetjejer som är med i panelen, tycker jag; Sandra (Inspirera mera), Clara (Underbara Clara) och Frida (Trendenser). Frida bor visserligen i Göteborg, men hon är umebo i grunden. Vill ni läsa mer om Stora Bloggpriset, så kika här. Där hittar ni alla bloggar i panelen. Y

Bild från Stora Bloggpriset.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.