Julklappstips – träbilar

Det börjar bli dags att komma med julklappstips. Fina Streamliner från Playsam känner ni kanske redan till? Streamliner har fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form och blev 1998 vald till svensk designklassiker av Nationalmuseum och Föreningen Svensk Form. Godkänd för barn från 0 år och uppåt. Streamliner finns i flera olika modeller och färger.

Nya för mig är Automoblox-bilarna. Bilarna består av olika byggdelar. Ju fler modeller man köper, desto fler olika bilar kan barnen skapa. Automoblox-bilarna är formgivna i USA och har fått en rad olika utmärkelser. Från 3 år.
 
Både Streamliner- eller Automobloxbilen kostar en del, men de är tillverkade för att hålla. De är främst tillverkade av trä. Streamliner är utmärkt som dopgåva. Och en fin present även till oss vuxna. Båda bilarna är toppenjulklappar till alla barn. Från små till lite större. Båda bilmärkena kan ni köpa på ett flertal ställen. Y ***********************************
Bilder från Playsam och Moderna Museet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.