Trevlig helg!

Jag är egentligen ingen stor fan av Halloween, men jag märker ju hur kul min son tycker att det är, så varför inte? I år blir det pumpa på verandan och sonen ska klä ut sig. Vi måste se till att köpa hem en massa godis, för vi brukar få spökbesök under Halloween. Och det gillar jag. 🙂 Ja, små söta spöken alltså…

Nu är det ju Alla helgons dag imorgon och den dagen känns viktig för mig. Min älskade mamma dog för sju år sedan, alldeles för tidigt. Det känns i kroppen kring vissa ”viktiga dagar”. I morgonkväll åker vi till hennes grav och tänder ljus. Sedan känns det alltid lite bättre. Det är så vackert på kyrkogården att det är svårt att vara ledsen. Ha nu en riktigt fin helg, alla rara! Buuuh på Halloween och kram på Alla helgons dag! Y

Bild från Boligmagasinet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.