Sista chansen – vinn en Ergorapido

Imorgon är sista dagen att vara med och tävla om en jättefin Ergorapido från Electrolux. Det är superenkelt att vara med. Gå in här, klicka på vinn och ladda upp ditt bidrag. Skriv flex_ innan ditt namn, så hittar jag ditt bidrag när jag ska välja vinnaren.

Jag vet att ni är många som har fina hem, så ta chansen och få en fin extra julklapp. En Ergorapido står på min önskelista. Praktisk och så snygg att den kan stå framme. Y

Bild från Electrolux.

2 kommentarer

  1. Sara

    Hmm, jag skrev Flex_ innan både namnet och smeknamnet. I detta inlägg har du skrivet att man ska skriva det innan sitt namn, men när du annonserade tävlingen tidigare skrev du att man skulle skriva det innan sitt smeknamn. Hoppas det inte blev fel nu när jag kämpat så med mina bilder.
    Kan tänka mig att det blir roligt att titta igenom bidragen och se hur det ser ut hemma hos dina läsare.
    Ps. När kommer vinnaren? och visa gärna upp det vinnande hemmet. Tycker det är så kul att se hur det ser ut hos ”riktiga” människor.

  2. Annika Persson

    Jag menade smeknamnet i båda inläggen, men det är inga problem. Jag kollar upp det, så att alla bidrag kommer med i tävlingen. Vinnaren kommer att presenteras senast imorgon. Jag kommer att visa det vinnande bidraget – bara jag får tillåtelse av vinnaren att visa bilderna. Jag förstår vad du menar; jag ska försöka visa fler sådana bilder här på bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.