Fler bröllopsprodukter

Det ingår en mängd olika produkter i Den Officiella Bröllopsserien. Produkterna kommer från ett antal svenska företag, som Hovet har godkänt. En del av intäkterna från serien går till Kronprinsesseparets Bröllopsstiftelse, vars syfte är att ”motverka utanförskap och främja god hälsa bland barn och ungdomar i Sverige”. *********** ***************** *********************** *******************************
Rörstrands serie består av åtta delar. De finns i butik v 17. Åhléns har tagit fram ett sortiment bestående av tio olika delar, bl a presentaskar, paraply, kökshandduk och sängöverkast (!). Finns till försäljning fr o m 30 april. Opto Designs kollektion är handgjord och innehåller bl a brickor, glasunderlägg och bordstabletter. Se hela kollektionen här. En kunglig bricka skulle jag inte tacka nej till. 🙂 Fina! Y ****************************************
Pressbilder från Formex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.