Trevlig helg!

Det verkar vara många som längtar till våren nu. Och det kan jag förstå. Själv tycker jag om vintern här i norr. Den är som bäst just nu. När solen skiner, snön glittrar och det bara är några minusgrader ute. Då är vintern ljuvlig! Idag är det dock för kallt; -19 grader. Ärlig talat, det kan ju vara så att jag inte tycker att det är någon idé att längta efter våren redan i februari. Jag menar, bor man i Umeå så är det många långa veckor vinter kvar. Det är bara att gilla läget, liksom. 🙂 Här kommer iallafall en bild med lite vårkänsla; en blommande kvist och härligt blåvit-randiga kuddar, som t o m känns sommar! Lite sommarhus och båtkänsla.

I helgen ska jag måla och fixa här hemma. Min man är dessvärre inte till någon större hjälp just nu, han har fått ryggskott. Så han får väl titta på. 🙂 Lite jobb blir det också. Och kanske kalas om min systerdotter hinner bli frisk till imorgon. Min fina systerson Tim har fyllt 13 år. Tonåring – det är stort! Trevlig helg! Kram Y

Bild från Tine K.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.