Trevlig helg!

Varför går veckorna så fort? Ännu en vecka har svischat förbi. Skönt med helg iallafall. Imorgon ska jag prata inredning och företagande på Inredningsskolan. Jag har själv läst där (var med i allra första gruppen), så det ska bli roligt att komma tillbaka på besök. Jag ska jobba i helgen också. Och så ska jag flytta in på kontoret. Ja, det har tagit mycket längre tid än vad jag trodde, men så har vi (jag och maken) fått arbeta där när tid har funnits. Och det har vi inte haft så gott om.

Jag har fått en fin utmärkelse i veckan. Den fick jag av Filippa, som är nio år, och har en blogg som heter Filippa-Fosia. Tack gulliga Filippa! Önskar er alla en jättefin helg! Y

Pressbild från Holmegaard (Nya fina vaser – Future).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.