Till Stockholm

Nu packar jag väskan och åker till Stockholm några dagar. Vi får se om jag kommer att känna av bröllopsyran som råder i vår huvudstad. Nu räknas det ner för fullt. Det visas bröllopmagasin på TV, i flera kanaler. Och sedan tidigare har det tagits fram massor med produkter speciellt för Kronprinsessbröllopet.

Hästens är kunglig hovleverantör sedan 50 år tillbaka. Företaget har tagit fram Hästens Royal för att fira bröllopet. Sängen kommer att ges som bröllopsgåva till brudparet, samt säljas i en limiterad upplaga. Billig är den inte, men att man sover som en prinsessa i den – det törs jag lova. 🙂 Y

Pressbild från Hästens (Skokloster Slott).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.