Dukning i pastell

För ett tag sedan, var det en läsare som efterlyste fler bilder från ”vanliga hem”. Jag förstår vad hon menar; inte så stylade och tillrättalagda bilder, utan mer där och då. Det tog jag till mig såklart. Jag tar tacksamt emot tips på vad ni vill se mer av här på bloggen. Det är bara att skriva en kommentar eller skicka ett mejl. **************************************************************************
De här bilderna tog jag i torsdags när vi var och hälsade på hos familjen Aronsson i Täby. Vi hade tur med vädret, så vi kunde sitta ute och äta på kvällen. Supermysigt! Dukningen gick i fina pastelltoner, med ljuvliga Gerbera på bordet. Textilier ger den där extra myskänslan; en duk på bordet, kuddar och gosiga plädar (skönt att vira in sig i senare på kvällen). Y ****************************************************
Egna foton. Sista fotot: Mathilda Blomquist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.