Trevlig helg!

Inför den här helgen måste man nästan visa en bild på Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel. Jag ser fram emot att få se bröllopsklänningen, som såklart lär vara något utöver det vanliga. Pär Engsheden är ju den designer som, med största sannolikhet, har fått det ärofyllda uppdraget. Fast allra mest är jag nyfiken på inredningen i Haga Slott, men det är en annan femma. Min man är inte alls intresserad av bröllopet, så jag får nog sitta själv i soffan och titta. 🙂 Tittar ni eller har ni tröttnat på allt ståhej?

Ikväll är vi barnvakter. Vi har en liten tjej, som vägrar att sova. Kanske sover hon längre imorgon då? 🙂 Killarna får vara uppe lite längre. Vår son har det bra som har så många fina kusiner! Trevlig helg nu alla! Kram Y

Bild från Expressen, foto Tommy Pedersen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.