Uterum

Jag skrev lite om uterum häromdagen. Att jag och min man skulle vilja kunna bygga ett. Det har funnits länge i våra tankar, men är ändå inget vi planerar just nu. Sådana här fönster vill jag ha i vårt uterum den dagen det blir av. Fast helt fyrkantiga rutor, precis som i vårt burspråk. Jag vill ha större klinkerplattor också och en mörkare färg. Riktigt mörkt gråa. Och ett innertak av trä. Vitmålat, förstås.

Ett uterum är ett jättebra komplement till de flesta hus. Kanske behöver man ett större vardagsrum eller ett matrum? Eller kanske ett relaxrum där man bara kan vara. Mitt rum skulle jag inreda som på bilden jag visade tidigare. Jag skulle vilja ha plats för en skön fåtölj också. Och gröna växter, förstås. Vi har en ganska så öppen planlösning här hemma. Barn med kompisar kan låta rätt så mycket och det måste de få göra. Inte alltid, men… ett extra rum för ro och tystnad kan vi alla behöva ibland. 🙂

Hur skulle dit rum se ut? Eller har du ett redan? Berätta gärna! Y

Bild från Boligmagasinet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.