Träpanel

Vita träpaneler har varit omtyckta länge. Många är de furupaneler som har målats vita de senaste åren. Med lyckat resultat. Det finns fina alternativ till vitt. En svart panel ger en elegant känsla. Passar bäst som fond. Annars kan rummet bli för mörkt. Eller en vacker björkpanel med fina skiftningar. Ger inte den där bastukänslan som furu kan göra. Smal eller bred. Stående eller liggande. Liggande breddar, stående höjer takhöjden. Visuellt förstås. Liggande är trendigast just nu. Det bör man kanske inte ska bry sig så mycket om. Titta på rummet istället. Vad passar bäst just där? Y
****************************************
White panels has been popular for a long time now. Many pine panels has been painted white the past years. With a succesful result. There are however alternativs to white. A black panel givs an elegant feeling. Or a birch panel with beautiful tinges. Horizontal or vertical. Thin or wide.
***********************************
Pressbilder från Södra Interiör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.