Trevlig helg!

De senaste dagarna har jag tillbringat i vackra Härjedalen. Sköna naturupplevelser och inte många inredningsfunderingar. Det tog jag dock igen med råge idag, när vi var på IKEA (i Sundsvall). Oj, oj, så många idéer jag fick! Nu börjar jag längta efter nya katalogen. Det är alltid spännande med IKEAs nyheter! Känner mig dock lite störd över att vi Umebor ska ha så långt till IKEA. Inte rättvist! 🙂 I helgen blir det små projekt och besök av makens syster och sonens kusiner. Skönt att vara hemma! Trevlig helg alla! Y

This last few days I have spent in the beautiful area in Sweden called Härjedalen. Wonderful nature and not many thoughts about interior design. I got right back into it though, when I today visited IKEA (in Sundsvall). Many, many ideas! And I long for the upcoming catalogue. This weekend my husbands sister and my sons cousins will come to visit us. That will be great. Nice to be home! A great weekend to all of you!

Bild från Sköna Hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.