Udda stolar

Udda stolar har det skrivits mycket om i bloggvärlden. Men så är det ett bra tips också. Man kan för en ganska liten peng få en läcker och personlig matplats. Udda stolar kan man hitta billigt på ex loppis, auktion eller Blocket. Umeå, som är en universitetsstad, invaderas snart av förväntansfulla studenter, som ska möblera sina rum och lägenheter. Bor man litet, så fungerar det bra med två olika stolar. Det är charmigt det också. Y

It has been written a lot about odd chairs among the interior blogs. But it is an excellent tip. For a small amont of money you can get a personal dining area. You can find odd chairs cheap at public sales or and ebay, for example.

Bild från Sarah Kaye.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.