Glasdörrar

Jag har skrivit om fönster i innervägg, som ett bra sätt att få in mer ljus i hemmet. Glasdörrar är ett annat snyggt och smart sätt att sprida ljuset mellan rummen. Det finns allt från gamla spegeldörrar med glas i till nytillverkade dörrar i olika stilar att välja bland. Här hemma planerar vi att skärma av mellan två rum. Det kommer att bli pardörrar i glas med glaspartier både ovan och vid sidan. Allt för att få in så mycket ljus som möjligt. Mycket jobb och inte helt gratis, men det kommer att bli superfint! Y

I’ve written about windows in innerwalls as a nice way to get more light in to your home. Glass doors is another nice way to spread the light between the rooms. There are losts of styles to choose among; fore example old doors with glass or contemporary doors.

Bild från Alvhem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.