Studio Yra

Studio Yra. Ett samarbete mellan produktdesignern Lina Meier och Sara Keranen-Gramner, grafisk designer. Ett mycket lyckat sådant, dessutom. Underbara bokstavsljusstakar! Den 6-30 oktober ställer Studio Yra ut på Designgalleriet i Stockholm. Utställningen heter ”Paticles of Poetry” och inspirationen kommer från Dadaismen. Den vill jag se!
***************************************
Uppdatering; Jag kommer att åka till Stockholm under utställningsperioden. Det blir såklart en rapport på bloggen. Y***** ******************************************************************************************************

Studio Yra is a collaboration between product designer Lina Meier and graphic designer Sara Keranen-Gramner. A succesful collaboration, I might add. Lovely candlelights! Studio Yra will have an exhibition at Designgalleriet, Stockholm, 6-30 october. The exhibition is entitled ”Paticles of Poetry”. The inspiration is taken from Dadaism. I want to visit! ***********************************************************************************************
Bilder från Studio Yra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.