Inte så tillrättalagt

Charmigt! Hemma hos Fredrik Paulún. Kuddarna bakom soffan ligger där för att hundarna inte ska slå sig när de leker och hoppar ner. Heja Allt i Hemmet och Colette Van Luik, som lät kuddarna ligga kvar och inte ”stylade bort” dem. Ok, det kanske inte är supersnyggt, men det är så det ser ut. Funktionellt för familjen Paulún och deras hundar. 🙂

Jag får ibland kommentarer från läsare som vill se fler bilder från ”vanliga hem”. Inte så tillrättalagda. Vi vill ju titta på vackra inredningar, men de ska inte vara oöverkomliga. Det är en avvägning det där. Vackert fönster. Soffan kommer från Eilersen. ?

Charming! The pillows lays behind the sofa so that the dogs won’t hurt themselves when they play and jumps down.

Bild från Allt i Hemmet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.